Residencial Eagle

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Eagle Residencial - Moderne nieuwbouw appartementen op Mundo Aguilon Golf

Project Eagle Residencial is een project van luxe appartementen en penthouses, gelegen op de prestigieuze golfbaan Mundo Aguilon in de buurt van Pulpí en San Juan de Los Terreros, Almería Vanuit uw woning kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de groene fairways. De woningen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en afwerkingen, en beschikken over ruime terrassen, volledig ingerichte keukens, airconditioning, verwarming, parkeerplaatsen en bergingen. Mundo Aguilon Golf is een uitdagende 18-holes baan, omringd door de indrukwekkende Sierra Aguilon bergen, die een unieke natuurlijke omgeving bieden voor uw golfervaring.

 

De ontwikkeling is verdeeld over 6 kleine blokken aangepast aan zijn omgeving met een uitstekende oriëntatie op het zuiden of het zuidoosten. Alle woningen hebben uitzicht op de golfbaan en de zee. Er is keuze tussen appartement met tuin op het gelijkvloers, appartementen met terras alsook appartementen met terras en solarium. Verder is er keuze tussen appartementen met  1, 2, 3 of 4 slaapkamers volgens uw wensen. De ontwikkeling heeft gemeenschappelijke ruimtes en een kleine ruimte voor een sociale club.

De omgeving van de golfbaan is een ruimte van grote schoonheid en rust, beschermd met controle en bewaking van de toegang tot de omgeving.

Afhankelijk van de gevorderde bouwtermijn kan je nog materiaal keuzes maken. Planning start bouw in 2024.

Appartement type 1

Appartement 1 betreft een appartement met 1 slaapkamer

Prijs vanaf € 132.500

Appartement type 2

Appartement 1 betreft een appartement met 2 slaapkamers. 

Prijs vanaf € 162.500

 

Appartement type 3

Appartement 1 betreft een appartement met 3 slaapkamers. 

Prijs vanaf € 227.500

Vrijstaand

Woning met 4 slaapkamers.

Prijs vanaf € 345.000

 

Duplex woning

Duplexwoning met 3 slaapkamers.

Prijs vanaf € 287.500