ONZE DIENSTEN

YEAS Vastgoed & Advies biedt naast Vastgoedbeheer ook andere diensten aan die een verlenging zijn voor uw vastgoedportefeuille. Dit zijn maatwerk diensten en worden deels op regiebasis uitgevoerd.

Verzorgen energielabel

Sinds 2021 is het verplicht om als verhuurder/eigenaar van onroerend goed een geldig energielabel bij zowel verhuur als

verkoop te overleggen. Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Bouwtechnische keuring

Een bouwkundige keuring, ook wel bouwtechnische keuring genoemd, is een visuele inspectie van een woning. Zo’n keuring is een essentieel onderdeel wanneer u voornemens bent een woning te kopen of de bouwkundige staat van uw vastgoed wil weten. Ook hierin kunnen wij u in begeleiden.

WOZ expertise

Is uw WOZ waarde marktconform. Wij hebben  onze eigen expertise over de WOZ waardering in huis en kunnen u hierover adviseren en indien nodig ontzorgen door hiervoor een bezwaarschriftprocedure op te starten.

Complexe juridische vraagstukken

Wij werken samen met ervaren juristen gespecialiseerd in huur- en vastgoedrecht.

Complexe vraagstukken met daarin de mogelijkheden kunnen worden voorgelegd.

Quickscan Vastgoedportefeuille

In een compact rapport krijgt u financieel inzicht in uw portefeuille. Welke rendement BAR/NAR/LTV/IRR wordt er op dit moment behaald. SWOT analyse en 10-jaars perspectief. Behaalt u rendement wat je vooraf voorgesteld had? 

Advisering Vastgoedportefeuille

Op basis van ons jarenlange ervaring met een breed scala aan het beheren van vastgoedportefeuilles kunnen wij u adviseren op operationeel, tactisch of strategisch niveau.