VASTGOEDBEHEER


Bent u een verhuurder of belegger, dan komen verwachte en onverwachte situaties op uw pad. U krijgt te maken met gebeurtenissen op financieel en technisch gebied of u wordt geconfronteerd met calamiteiten. Ook wilt u erop kunnen vertrouwen dat u de huur elke maand op tijd ontvangt. YEAS Vastgoed & Advies ontzorgt u als verhuurder en regelt zaken die maandelijks terugkomen. Hierdoor biedt u uw huurder een kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan. YEAS Vastgoed & Advies is 365 dagen per jaar voor u alsook voor uw huurder beschikbaar! 

YEAS als uw vastgoedbeheerder

  • Vastgoedbeheerder met meer dan 15 jaar ervaring.
  • YEAS onderhoudt al het contact met de huurder, u heeft nergens omkijken naar.
  • YEAS treedt op als toezichthouder en gaat om met problemen, klachten en vragen.
  • YEAS biedt alle mogelijke vormen van vastgoedbeheer.
  • YEAS is bekend met alle wet- en regelgeving.
  • YEAS heeft een brede kennis van de vastgoedmarkt.

Wat maakt YEAS Vastgoed beheer uniek?

YEAS Vastgoed & Advies werkt vanuit uw doelstellingen en uw visie. Deze zijn per slot van rekening niet voor elke verhuurder gelijk. Wij bewegen daarom flexibel met u mee. Door onze modulaire opbouw van beheerdiensten kiest u zelf wat u uit handen geeft. Uw huurders kunnen 24 uur per dag bij ons terecht. Doordat u een vaste contactpersoon hebt, is deze persoonlijk betrokken. YEAS Vastgoed & Advies biedt aantrekkelijke tarieven. En middels machtiging of bankkoppeling kunnen wij alle huurstromen controleren. Zodat u zelf altijd blijft beschikken over de huurstromen. 

YEAS Vastgoed & Advies is uw sparringpartner en adviseert u over diverse zaken omtrent verhuur. Dankzij een proactieve houding en jarenlange ervaring, bent u bij hen aan het juiste adres!

Wat is vastgoedbeheer?

Bij vastgoedbeheer laat u een woning beheren door een vastgoedbeheerder. Een vastgoedbeheerder als YEAS Vastgoed & Advies is als het ware een tussenpersoon die werkzaam is namens de eigenaar van de woning.  Er zijn verschillende vormen van vastgoedbeheer. Zo is er financieel beheer en technisch beheer. Wanneer u voor beide vormen van beheer kiest, wordt u compleet ontzorgd en heeft u geen omkijken naar de woning.

Soorten vastgoedbeheer

Vastgoed beheer is onder te verdelen in:

 


Box 1 of Box 3

Het belang van YEAS Vastgoed & Advies!

Door het beheer van uw vastgoedportefeuille uit te besteden aan YEAS Vastgoed & Advies profiteert u van gunstige belastingtarieven. Zo voorkomt u dat uw vastgoed in de fiscale box 1 wordt geplaatst. Dit is financieel gezien een stuk minder voordelig dan wanneer u uw vastgoed in box 3 kunt plaatsen.

Box 1 | Inkomen uit werk

en overige werkzaamheden

Vastgoedbeleggingen worden in fiscale zin pas tot ‘box 3 beleggingen’ gerekend, als het inkomen wat uit onroerend goed verkregen is, niet kan worden aangemerkt als winst uit een onderneming en/of inkomen uit overige werkzaamheden. Hiervan is sprake wanneer een belegger inspanningen verricht die door de belastingdienst als ‘meer dan actief vermogensbeheer’ worden gekwalificeerd. Het huurobject in eigen beheer houden brengt het risico met zich mee dat de fiscus u terugverwijst naar box 1. Dan zijn de fiscale voordelen weg en betaalt u tegen progressief belastingtarief belasting over het werkelijk behaalde rendement.

Voorkom belastingheffing in box 1

De signalen, die duiden op winst uit onderneming (box 1) zijn:

  • veel eigen werk / actief vermogensbeheer

       (artikel 3.90 en 3.91 wet IB 2001)

  • uitponden van panden

       (kopen, splitsen, verkopen);

  • ingrijpende verbouwingen;
  • snelle winst (aankoop / verkoop).

 

Streeft u naar een maximaal rendement op uw vastgoed door (pro-)actief vermogensbeheer, dan is het raadzaam om uw vastgoedmanagement uit te besteden aan een goede vastgoedmanager, zoals de professionals van YEAS Vastgoed & Advies.


Kosten van vastgoedbeheer

Voor technisch en financieel beheer rekenen we een vast bedrag per wooneenheid per maand. Wij geven u graag persoonlijke informatie over de kosten van het vastgoedbeheer voor uw woning. Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere woningen bij ons onder te brengen voor vastgoedbeheer. Heeft u een groot aantal woningen? In dat geval maken we samen met u afspraken op maat.

Uw vastgoed laten beheren door YEAS Vastgoed & Advies?

Heeft u interesse om uw vastgoed te laten beheren door YEAS? Vul het contactformulier in en wij maken een afspraak met u voor een vrijblijvend gesprek.