YEAS Vastgoed & Advies biedt naast Vastgoedbeheer ook andere diensten aan die een verlenging zijn voor uw vastgoedportefeuille. Dit zijn maatwerkdiensten. 

Begeleiding Verhuur

YEAS verhuurt alle soorten woonruimten zoals koophuizen, appartementen, eengezins-woningen en kamers. Daarnaast kunnen wij zowel één woonobject verhuren als complexen. Als allround verhuurmakelaar kunnen wij u compleet ontzorgen middels onze verschillende verhuurconstructies. We zijn namelijk zowel gespecialiseerd in de verhuur als in het beheer van woonobjecten. Dit zijn de opties:

  1. YEAS helpt u enkel bij het vinden van een huurder (BASIS)
  2. YEAS helpt u enkel bij het vinden van een huurder (UITGEBREID)
  3. YEAS helpt u bij het vinden van een huurder én verzorgt het vastgoedbeheer
  4. U heeft zelf een huurder gevonden maar laat het vastgoedbeheer aan YEAS over.

Begeleiding verkoop

Overweegt u om uw woning te gaan verkopen? Dan is het belangrijk dat u snel een koper vindt. Bij YEAS Vastgoed & Advies bepaalt u zelf in welke mate u ontzorgt wilt worden tijdens het verkoopproces. 

YEAS Vastgoed & Advies verkoopt alle soorten woonruimten. Als allround vastgoedspecialist kunnen wij u ontzorgen middels onze verschillende verkooppakketten Dit opties zijn:

  1. YEAS Vastgoed & Advies helpt u enkel bij het vinden van een koper en stellen voor u de koopovereenkomst op (BASIS).
  2. YEAS Vastgoed & Advies helpt u bij het vinden van een koper opstellen alle documenten voor de overdracht tot aan de notaris (UITGEBREID).

Quickscan Vastgoedportefeuille

In een compact rapport krijgt u financieel inzicht in uw portefeuille. Welke rendement BAR/NAR/LTV/IRR wordt er op dit moment behaald. SWOT analyse en een uitgebreid

10-jaars perspectief. Behaalt u rendement wat je vooraf voorgesteld had? 

Advisering Vastgoedportefeuille

Op basis van ons jarenlange ervaring met een breed scala aan het beheren van vastgoedportefeuilles kunnen wij u adviseren op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

Complexe juridische vraagstukken

Wij werken samen met ervaren juristen gespecialiseerd in huur- en vastgoedrecht.

Complexe vraagstukken met daarin de mogelijkheden kunnen worden voorgelegd.

Verzorgen energielabel

Sinds 2021 is het verplicht om als verhuurder/eigenaar van onroerend goed een geldig energielabel bij zowel verhuur als verkoop te overleggen. Wij kunnen dit voor u verzorgen.


WOZ expertise

Is uw WOZ waarde marktconform. Wij hebben  onze eigen expertise over de WOZ waardering in huis en kunnen u hierover adviseren en indien nodig ontzorgen door hiervoor een bezwaarschriftprocedure op te starten.

Bouwtechnische keuring

Een bouwkundige keuring, ook wel bouw-technische keuring genoemd, is een visuele inspectie van een woning. Zo’n keuring is een essentieel onderdeel wanneer u voornemens bent een woning te kopen of de bouwkundige staat van uw vastgoed wil weten. Ook hierin kunnen wij u in begeleiden.