Vastgoedmakelaar

Begeleiding bij de aankoop van vastgoed

Vastgoedmakelaar nodig? Als u overweegt om vastgoed te gaan kopen, verkopen of hierin te beleggen, is het verstandig om te kiezen voor een vastgoedmakelaar. YEAS Vastgoed & Advies is een vastgoedmakelaar, gespecialiseerd in de aankoopbegeleiding van beleggingspanden. Wij begeleiden zowel particulieren als bedrijven die vastgoed willen aankopen, of het nu om enkele panden of tientallen appartementen gaat.

Kiezen voor een vastgoedmakelaar

Wanneer u overweegt om vastgoed te kopen, wilt u er zeker van zijn dat u in het juiste pand investeert. Daarom is de focus op rendement altijd ons uitgangspunt. Rotsvast heeft een uitgebreid netwerk, zodat wij onze klanten optimaal kunnen helpen bij het vinden van het juiste pand. Zo hebben wij contacten bij executieveilingen, nieuwbouwprojecten en zijn we op de hoogte van stille verkopen. Naast het helpen vinden van het juiste pand, staan wij u ook bij met alle overige zaken. Denk hierbij aan het inspecteren van de technische staat, bepalen van alle benodigde verbeteringen, regelen van de energietransitie, een rendementsberekening maken, etc. Daarnaast denken wij ook met u mee over hoe het pand geëxploiteerd kan gaan worden en de mogelijke verhuurbaarheid.

Neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Vastgoedmanagement voor totale ontzorging

YEAS Vastgoed & Advies is naast vastgoedmakelaar ook gespecialiseerd in vastgoedmanagement. Dit betekent dat wij u ook na de aankoopbegeleiding kunnen ondersteunen met woningverhuur en vastgoedbeheer. Zo vinden wij voor u geschikte huurders en voorkomen wij leegstand van uw vastgoed. Zodra uw woning(en) verhuurd zijn, beheren wij het vastgoed. Denk hierbij aan onder andere financieel en technisch beheer. Als u voor vastgoedbeheer kiest heeft u geen omkijken meer naar de woning(en). Zo kunnen wij u compleet ontzorgen op alle gebieden van vastgoedmanagement.

Aankoopbegeleiding van vastgoed door YEAS Vastgoed & Advies?

Heeft u interesse in het aankopen van vastgoed en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van YEAS als vastgoedmakelaar? Vul het contactformulier in en wij maken met een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.