AANBOD

Een vakantiewoning kopen in Spanje is een droom voor velen, maar ook een belangrijke beslissing die goed voorbereid moet worden. Daarom bieden wij u een complete service aan, van de zoektocht naar de ideale woning tot de afhandeling en begeleiding van de aankoop. Maar ook daarna kunt u op ons rekenen voor het beheer of de verhuur van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in de regio's Costa Calida en Costa Almeria, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat, de prachtige stranden en de rijke cultuur. Wij bieden ook een aantal exclusieve projecten aan. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u begeleiden door onze ervaren en professionele makelaars.

Onze werkwijze

Als u een vakantiewoning in Spanje wilt aankopen, kunt u rekenen op onze professionele begeleiding. Wij houden rekening met uw wensen en verwachtingen en organiseren een inspectietrip waarbij u de mogelijkheid heeft om in een woning van het project te verblijven. Zo kunt u de sfeer en de kwaliteit van de woning zelf ervaren. Als dat niet mogelijk is, zorgen wij voor een verblijf in de nabije omgeving. Tijdens de inspectietrip laten wij u verschillende woningen zien die aan uw criteria voldoen. Ook kunt u de omgeving verkennen en genieten van de heerlijke gastronomie. Als u besluit om een woning te kopen, helpen wij u met alle stappen die nodig zijn om de sleuteloverdracht te realiseren. Wij regelen voor u het aanvragen van een NIE-nummer, het afhandelen van de juridische zaken en het afsluiten van de juiste verzekeringen. Wij werken samen met partners die Nederlands spreken, zodat u geen taalbarrière hoeft te ervaren. Ook na de aankoop staan wij voor u klaar als u vragen of hulp nodig heeft, bijvoorbeeld bij het kopen van apparatuur, meubels of andere zaken.
Als u uw woning ook wilt verhuren, kunnen wij voor u de volledige verhuur en het beheer verzorgen. Wij zorgen voor alles wat daarbij komt kijken, zoals het aanvragen van een verhuurlicentie, het bemiddelen bij de kwartaalaangifte van de verhuurinkomsten en het onderhouden van contact met de huurders. Wij zijn een klein kantoor dat persoonlijke aandacht en korte lijnen hoog in het vaandel heeft staan.

Locatie 

We zijn gespecialiseerd in de regio's Costa Calida en Costa Almería. Vera, San Juan de Los Terreros, Aguilas, regio Mazarron.