Bezoek ons ​​gratis op de Emigratiebeurs 2024

Wij zijn ook aanwezig op de Second Home Beurs in Jaarbeurs Utrecht. Een goede mogelijkheid om ons vrijblijvend te ontmoeten en je in een persoonlijk gesprek te laten informeren. Op de Second Home Beurs vind je meer dan 140 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak en een uitgebreid seminarprogramma waar juridische, fiscale en financiële zaken aan bod komen. Dus… blijft het bij dromen? Of zet jij met een bezoek aan de Second Home Beurs , de eerste stap naar een tweede huis?

Informatie & inspiratie

Het kopen van een woning is een definitieve zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op de Emigratiebeurs staan ​​talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een woning een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker dat de eerste belangrijke stap er meteen één in de goede richting is.

Tickets
Via bovenstraande knop registreer je eenvoudig  gratis vrijkaarten om ons te bezoeken op de Emigratiebeurs Tot ziens op de beurs en we kijken er naar uit je welkom te heten op onze stand!

Persoonlijke afspraak

Bent u op zoek naar een woning gelegen aan Costa Calida of Costa Almeria? Kom dan naar de Emigratiebeurs te Houten van 6  en 7 april 2024. Hier kunt u zich laten inspireren door het ruime aanbod van informatie over emgiratie of semi emigreren. Onze experts kunnen u meer vertellen over het aanschaffen en begeleiden van het aankooppoces van een woning in Spanje.  Wilt u een persoonlijk advies op maat? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs via onderstaand formulier. Zij helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.