Mar de Pulpí Villa's Fase II

NIEUW IN DE VERKOOP

Villas II Mar de Pulpí is de perfecte plek om de mediterrane en Almeriaanse levensstijl in al zijn pracht te beleven. Op slechts 400 meter van het kustpark, halfvrijstaande villa's in mediterrane stijl met privézwembad. Kies tussen 2 slaapkamers en 2 badkamers met of zonder solarium of 3 slaapkamers en 2 badkamers met solarium. Vanuit de villa's met solarium kunt u heerlijk genieten het uitzicht op zee. Bovendien hebben alle villa's een groot perceel met de optie van een individu en privézwembad - wie niet Zin in een duik in eigen huis? Alle villa's zijn verdeeld over de grond en begane grond en voorzien van een kelder. Het plot van elk van de villa's beschikt over een parkeerplaats voor twee voertuigen.

Mar de Pulpí is meer dan alleen een ontwikkeling vanwege zijn diensten en faciliteiten. Het is het Mediterraanse dorp bij uitstek, met zijn winkelcentrum, winkels, sportcentrum, zwembaden, kinderruimtes en een groot kustpark met uitzicht op zee van meer dan 70.000 m2.

Een plek waar je verliefd zult worden op het ongelooflijke uitzicht, de versmelting van de zee en de bergen op de achtergrond, samen met de zon die meer dan schijnt 325 dagen per jaar

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Villa 1

De villa met een orientatie op het zuiden beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Een woonoppervlakte van 171 m2, solarium 42 m2 en terras van 58 m2. 

Prijs € 447.000 exlusief meubelpakket

Villa 3

De villa met een orientatie op het zuiden beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Een woonoppervlakte van 140 m2, solarium 40 m2 en terras van 48 m2. 

Prijs € 394.000 exlusief meubelpakket

Villa 4

De villa met een orientatie op het zuiden beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Een woonoppervlakte van 140 m2, solarium 40 m2 en terras van 48 m2. 

Prijs € 383.000 exlusief meubelpakket