Mar de Pulpí Fase 7 /8

ACTIE fase 7 nu tijdelijk met  huishoudelijke apparaten *

Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden!

Fase 7

Mar de Pulpí Los Narcisos is het zevende blok van het wooncomplex. Het is een plek waar u kunt genieten van de zon, het strand
en de geweldige gemeenschappelijke ruimtes, zoals twee grote zwembaden voor volwassenen, een jacuzzi en een kinderbad.
Dit complex heeft een kalm karakter dankzij de wandelroutes die de wijk doorkruisen en de rijke inheemse vegetatie

Fase 8

Nieuwbouw appartementen aan de kust, Costa Almería.

De urbanisatie, gesloten rond de omtrek, zal woningen met 2 slaapkamers met 1 en 2 badkamers en woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben. Daarnaast zijn er indrukwekkende gemeenschappelijke ruimtes: 2 zwembaden voor volwassenen, een verwarmd zwembad, 2 kinderbaden, 2 jacuzzi's, 2 zwembadstranden, 2 kinderspeelplaatsen, een centraal plein, verschillende decoratieve meren en aangelegde groene zones.

De appartementen in deze nieuwe fase van Mar de Pulpí zullen een spectaculair uitzicht op zee hebben en een traditioneel en karakteristiek ontwerp in mediterrane stijl, en vooral in Andalusië. Alle woningen krijgen een parkeerplaats, waar ze ook de pre-installatie voor elektrische auto's krijgen.

 

Fase 7

De woningen bestaan uit appartementen verdeeld over drie etages met één, twee of drie slaapkamers en één of twee badkamers.
De appartementen op de beganegrond hebben een eigen tuin met een ruim, overdekt terras. De appartementen op de eerste
etage hebben een ruim terras. De appartementen op de tweede etage hebben eenfantastisch eigen dakterras.
Alle woningen beschikken over van tevoren geïnstalleerde airconditioning en een parkeerplaats.

Prijs vanaf € 138.900

Fase 8

Gesloten complex met gemeenschappelijk, rivierachtig zwembad met strand.  Fraai aangelegde tuinen. Welness installatie met XL-jacuzzi en sauna. Privé garage voor tenminste twee auto's. 

Prijs vanaf € 208.000

*Actie geldig van 19/09/2023 t/m 31/12/2023. Alleen voor huizenkopers in Mar de Pulpí 7. Deze promotie kan niet samen met andere bestaande promoties worden genoten die momenteel van kracht zijn. De toegepaste actie is geldig zolang de woning vóór 31 december 2023 volledig is betaald.