Vakantiewoning Spanje 

Spanje vakantiehuis kopen

Een vakantiewoning kopen in Spanje is een droom voor velen, maar ook een belangrijke beslissing die goed voorbereid moet worden. Daarom bieden wij u een complete service aan, van de zoektocht naar de ideale woning tot de afhandeling van de verkoop. Maar ook daarna kunt u op ons rekenen voor het beheer of de verhuur van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in de regio's Costa Calida en Costa Almeria, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat, de prachtige stranden en de rijke cultuur. Neem vandaag nog contact met ons op en laat u begeleiden door onze ervaren en professionele makelaars.


Spanje vakantiehuis verhuren (Zuid-Oost Spanje)

Uw woning beschikt over een verhuur licentie?

Wij nemen graag uw woning in de verhuur.


Veel eigenaren willen hun woning verhuren, op de momenten dat ze er zelf geen gebruik van maken. Het is namelijk niet gunstig als uw woning leeg staat, want dit levert u als eigenaar niets op.

Uw woning in Spanje verhuren?

We nemen uw woning graag in onze database op. Daarnaast en misschien wel net zo belangrijk; Uw woning is niet onbeheerd als u er niet bent.

Uw voordelen op een rij

  • Extra inkomsten als u er zelf geen gebruik van maakt.
  • U bent vrij om zelf te verhuren, en bepaald zelf uw huurperiode.
  • Uw woning wordt met uitgebreide fotoreportage en beschrijving gepresenteerd.
  • Via ons boekingssysteem worden alle reserveringen vastgelegd en houden u op de hoogte.
  • We onderhouden het contact met de huurder en regelen de volledige administratie.
  • We kunnen huurauto of airport service verzorgen voor de gasten.

Verhuurlicentie

Sommige steden in Spanje is het verplicht gesteld over een verhuur licentie te beschikken. Deze vergunning is alleen van toepassing bij korte termijn verhuur. Wij verhuren dan ook alleen woningen welke voorzien zijn van een wettelijke verhuur licentie.  Verhuren doe je niet zo maar!

Heeft u interesse?

Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen en wij nemen direct contact met u op. D.m.v. een persoonlijke kennismaking kunnen wij het een en ander doornemen en eventueel nader toelichten.