VASTGOEDBEHEER 

WONING VERKOPEN OF VERHUREN

YEAS Vastgoed & Advies is een jonge en actieve organisatie, die u als vastgoedeigenaar op professionele wijze ontlast van alle zaken aangaande het beheer, verkoop of de verhuur van uw onroerend goed. U kiest voor de dienstverlening die het beste bij u past. Vanaf het moment dat YEAS het beheer van uw onroerend goed overneemt, lopen alle contacten met uw huurders via ons kantoor. Met onze proactieve houding en jarenlange ervaring in de vastgoedbranche, bent u bij ons aan het juiste adres! YEAS Vastgoed & Advies werkt samen met La casa es tuya gevestigd in San Juan de Los Terreros voor verhuur en advies van vakantiewoningen aan de Costa Calida en Costa Almeria 

De voordelen...

Gemak en zekerheid, doordat alle verhuurgerelateerde zaken professioneel en vakkundig worden behandeld en zonder dat u als verhuurder de regie verliest.

Een vaste contactpersoon binnen onze organisatie zorgt voor een duidelijke communicatie en hanteert een snelle en proactieve werkwijze. Alle reacties worden binnen 24 uur beantwoord! 

Belastingvoordeel van 40 tot 50% voor verhuurders met meerdere verhuurde objecten, wanneer zij een externe beheerder hebben aangesteld.

U en uw huurders kunnen altijd gebruik maken van onze technische specialisten. Ook werken we graag samen met uw eigen vakmensen voor klein tot groot onderhoud.

Professionele en betrouwbare dienstverlening.

Kennisdeling en juridische advies middels verbonden juristen (partners).

Onderzoek wijst uit, dat een tevreden huurder de huurwoning netjes bewoont en tijdige huurbetalingen realiseert! Vanuit deze visie voeren wij onze dienstverlening in beheer uit.

Door maatwerk te leveren krijgt de klant het pakket aan diensten welke past bij zijn visie en  doelstellingen.


Uw woning op Funda en Pararius

 

 • Funda, Pararius en YEAS Vastgoed kunt u zien als start van een optimale presentatie.
 • Van basisplaatsing, blikvanger tot toppositie.
 • Deze plaatsing bevat alle belangrijke gegevens van uw huis.
 • Presenteer uw woning zo compleet mogelijk.
 • Uw huis verdient alle aandacht zowel op Funda, Pararius als op andere  landelijke woningsites.

Kies de makelaar van nu!  Bespaar duizenden euro’s

 • Het voordeel van samen verkopen en verhuren.

 • U bepaalt welke diensten u wilt en welke niet.

 • Als u wilt weten wat het beste bij u past laat het ons dan weten. Wij nemen dan contact met u op.

 • Uw woning op Funda, Pararius en andere landelijke woningsites.

 • Altijd een vast laag tarief voor élk huis.

 • Wij zijn 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar.


Vastgoedmakelaar

Overweegt u om vastgoed aan te kopen? Dan is het belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare vastgoedmakelaar. YEAS begeleidt zowel particulieren als zakelijke ondernemers bij de aankoop van vastgoed, of het nu om één of meerdere woonpanden of om complete appartementencomplexen gaat.

Wij helpen u onder andere bij het vinden van het juiste pand, het vaststellen van de technische status en het bepalen van alle exploitatiemogelijkheden.